Олександр Маткобожик: «Відновлення йде за планом – приступатиму до бігової роботи»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 4280
Комментариев 0
Олександр Маткобожик: «Відновлення йде за планом – приступатиму до бігової роботи»

Захисник Минаю Олександр Маткобожик вже не зіграє у цьому сезоні через важку травму. Однак, як повідомив сам Олександр в інтерв'ю FanDay.net, процес відновлення вже на завершальній стадії.

«Реабілітація йде за планом, але попереду ще довгий процес. Якраз приступатиму до бігової роботи. З моменту травми минуло чотири місяці. Загадувати наперед не хочеться, але, мабуть, ще місяць точно відновлюватимуся», – розповідає 23-річний футболіст.

Оборонець закарпатської команди зазнав серйозної травми коліна на тренуванні.

«Травмувався в абсолютно буденному епізоді. Неправильно поставив праву ногу і розірвав передню хрестоподібну зв’язку та меніск. На щастя, основні проблеми вже позаду», – зізнається Маткобожик.

Футболіст каже, що дуже вболіває за партнерів, які ведуть відчайдушну боротьбу за збереження місця в УПЛ. «Тримаю кулаки за хлопців. Їм важко, але я вірю в те, що Минай залишиться у Прем’єр-лізі», – додає гравець.  

Варто додати, що востаннє Маткобожик виходив на поле ще у вересні минулого року в переможному матчі Минаю проти Олександрії. Загалом у поточному сезоні оборонець провів 7 матчів в УПЛ.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.