Роман Максимюк: «Дав би шанс Юрченку. Кравець теж не завадив би»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 15621
Комментариев 0
Роман Максимюк: «Дав би шанс Юрченку. Кравець теж не завадив би»

Екс-гравець збірної України та бронзовий призер української першості у складі Дніпра Роман Максимюк в коментарі FanDay висловив свою позицію щодо розширеного списку «синьо-жовтих», який було оприлюднено напередодні.

«Передусім треба відзначити, що у збірної є головний тренер. Він несе відповідальність за результат і лише він зі своїм штабом викликає необхідних йому гравців. Якщо когось Андрій Миколайович запросив у команду чи навпаки проігнорував - це його свідомий вибір. Тому я б не хотів критикувати тренера, а лише висловити власну думку», - каже екс-футболіст.

«Я не бачу відвертих лідерів своїх команд, яких Шевченко залишив би поза складом. Можливо, я б дав шанс кільком виконавцям із луганської Зорі. Наприклад, Владлену Юрченку та ще кільком гравцям. Принаймні, переглянути цих гравців можна, а тоді вже зробити висновки. Зоря стабільно йде серед лідерів і має у розпорядженні хороших футболістів. Так, список розширений, але до Євро залишається обмаль часу. Можливо, зараз не час експериментів, тому нових імен у переліку небагато», - зазначає Максимюк. 

«Чи не найбільші проблеми у нас з форвардами. Тішить форма Яремчука, відзначу велику роботу, яку виконав Артем Бєсєдін. Як на мене, єдиний момент, щодо якого можна сперечатися - відсутність у розширеному списку Артема Кравця. Переконаний, збірній він би не завадив. У Туреччині Кравець непогано забиває і часто опиняється у потрібний час у потрібному місці. Артем має досвід і необхідні навички. В умовах кадрового голоду в атаці він би не завадив», - вважає експерт.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.