«Діму поранили в голову. Помер у лікарні»: перший тренер загиблого юного футболіста Атлета

fanday
fanday
Просмотров 143232
Комментариев 0
«Діму поранили в голову. Помер у лікарні»: перший тренер загиблого юного футболіста Атлета
В‘ячеслав Зборовський, фото: ФК Атлет

FanDay.net взяв ексклюзивне інтерв'ю в колишнього наставника Дмитра Євдоченка.

Тренер юнацької команди київського Атлета В‘ячеслав Зборовський прокоментував останні події в Україні, а також розповів про загибель маленького футболіста Дмитра Євдоченка та його матері Марини Євдоченко.

«Орки хочуть нас врятувати від мирного життя на нашій рідній Україні, яке було мирним, до приходу цих «русских-убійц»

«Ситуація в Україні, як і в Києві дуже важка. Скажу більше – така, в яку ніхто не вірив! Помирає чимало мирного населення, які ні в чому не винні, а тим паче діти! Скільки сімей залишилося без даху над головою, бо окупанти стріляють по звичайних житлових будинках. Скільки «розірваних сімей», так як і моя, бо потрібно рятувати жінок і дітей та виїжджати в евакуацію. Це просто жах… Яке до біса спасіння, про, що йде мова… Ці орки хочуть нас врятувати від мирного життя на нашій рідній Україні, яке було мирним, до приходу цих «русских-убійц».

«Дмитра Євдоченка поранили в голову і потім в лікарні він помер»

«Так і в нашу Атлетівську родину прийшла біда «от освободителей». Дмитро Євдоченко, який займався у Атлеті із самого початку набору команди, з шести років і до того злощасного дня. Його сім’я виїзджала по «коридору» зі сторони Чернігова, та їхню машину розстріляли! Маму та його тітку відразу вбили, а його, як і його бабусю, поранили в голову і потім в лікарні він помер… Бабусі зроблено операцію по ампутуванню обох рук».

Ігор Градський, спеціально для FanDay.net.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.