«Ефір з Денисовим? Легко! Я дружу з ним 20 років»: Ігор Циганик про взаємини з ТК Футбол і іншими колегами

Александр Калинин
Александр Калинин
Просмотров 3279
Комментариев 0
«Ефір з Денисовим? Легко! Я дружу з ним 20 років»: Ігор Циганик про взаємини з ТК Футбол і іншими колегами
Ігор Циганик та Олександр Денисов, колаж: FanDay.net

Футбольний ведучий та коментатор не має конфліктів з товаришами по цеху.

Циганик в ексклюзивному інтерв’ю FanDay.net розповів, що він без вагань міг би працювати пліч-о-пліч з конкурентами в особі директора ТК Футбол Олександром Денисовим та телеекспертом Віктором Леоненком, з яким він вже має досвід співпраці.

«Легко. Не бачу в цьому ніякої проблеми. Я дружу з Денисовим 20 років, з Вацком — 25 років. Леоненка я також знаю багато років і вважаю його дуже сильним експертом. З Денисовим ми постійно зідзвонюємося, вітаємо один одного з днем народження. Нам є про що поговорити. Ми 20 років граємо в одній команді, травимо один одного».

Але в той же час Циганик не хоче працювати з вищезазначеними особами в їх програмі, а бажав би залишитися на своєму робочому місці.

«Я готовий з ними легко працювати, але не обов’язково на «Великому футболі». Може, вони перейдуть на «2+2», — заявив ведучий.

Читайте также «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ

Нагадаємо, що Леоненко посварився с Цигаником в одному з телеефірів у 2013 році, після чого перейшов на канал «Футбол».

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.