«Обговорюватимуться кілька варіантів, і не обов'язково Туреччина»: Євген Дикий розповів про очікуваний старт нового сезону УПЛ

Андрей Пискун
Андрей Пискун
Просмотров 63759
Комментариев 0
«Обговорюватимуться кілька варіантів, і не обов'язково Туреччина»: Євген Дикий розповів про очікуваний старт нового сезону УПЛ
Євген Дикий. Фото Google

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий дав ексклюзивний коментар Fanday.net стосовно можливих варіантів старту нового сезону.

Журналіст Ігор Бурбас заявив, що УПЛ розглядає два варіанти:

  • грати, але за кордоном (турецька Анталія — робочий варіант);
  • чекати мирного часу і грати потім (умовно провести експрес-чемпіонат наступного року у лютому-травні на заході країни).

Також, за інформацією Бурбаса, декілька матчів поточного чемпіонату U-19 на прохання ФК Рух планують провести за кордоном.

Читайте также Новый чемпионат сыграют заграницей или проведут позже и в экспресс-формате: источник назвал дату судьбоносного собрания клубов УПЛ Новый чемпионат сыграют заграницей или проведут позже и в экспресс-формате: источник назвал дату судьбоносного собрания клубов УПЛ

Євген Дикий у коментарі Fanday.net підтвердив дану інформацію.

— Справді, у нас запланована очна зустріч на 27 травня, — почав розмову Євген, —  на яку запрошені усі клуби УПЛ та клуби, які претендують на підвищення у класі, а також керівництво УАФ та ПФЛ. На цих зборах ми обговоримо всі можливі варіанти подальшого розвитку подій.

Щодо чемпіонату U-19, то більшість клубів підтримала пропозицію ФК Рух, щоб провести матчі у Польщі. Пропозицію львівського клубу підтримали Інгулець та Колос.

Це рішення було направлено до Виконкому УАФ для остаточного затвердження. Після отримання рішення Виконкому ми остаточно узгодимо всі організаційні моменти з ФК Рух.

— В якості робочого варіанту для наступного чемпіонату УПЛ розглядається турецька Анталія?

— Я б так не сказав. Обговорюватимуться кілька варіантів, і це не обов'язково буде Туреччина. Але хочу зазначити, що всі клуби хочуть грати в першу чергу в Україні, і варіант за кордоном буде розглядатися лише тоді, якщо ми не зможемо провести чемпіонат вдома.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Українська Прем'єр-Ліга (@upl.ua)

— Експрес-варіант чемпіонату у лютому-травні на заході України реальний?

— Цей варіант теж не можна скидати з рахунків. Ми вже мали випадки, коли проводився скорочений чемпіонат. У цій ситуації тішить те, що всі клуби налаштовані грати та розуміють, що чемпіонат має стартувати. Залишилося знайти варіант, який задовольнить усі сторони.

— На підвищення у класі з Першої ліги претендують лише Металіст та Кривбас?

— Відповідно до регламенту два клуби Першої ліги безпосередньо виходять до УПЛ, а 3-4 місця мають грати перехідні матчі з 13 та 14 місцями Прем'єр-ліги. Ці моменти ми також обговоримо на зборах 27 травня.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.