«ООН, ФІФА, НАТО — це консервативні, застарілі, геронтологічні організації»: Ігор Циганик розніс їх жорсткою критикою за пасивність

Александр Калинин
Александр Калинин
Просмотров 681
Комментариев 0
«ООН, ФІФА, НАТО — це консервативні, застарілі, геронтологічні організації»: Ігор Циганик розніс їх жорсткою критикою за пасивність
Ігор Циганик проти ФІФА, ООН та НАТО, колаж: FanDay.net

Відомий футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик висловив думку стосовно відсутності повноцінної підтримки України.

На нещодавньому конгресі ФІФА організація не виключила збірну Росії. Що стосується ООН та НАТО, то ці інституції не надають максимальної допомоги Україні в протистоянні з рашистами, а те, що все ж робиться, відбувається дуже повільно, ніж того хотілося б українцям. Про це Циганик заявив у ексклюзивному інтерв’ю FanDay.net.

— Чому ФІФА не виключила Росію зі своєї організації?

— Знаєте, яка у ФІФА була мотивація?

— Яка?

— Вони сказали: «ООН же не виключило Росію, чому тоді ми повинні виключати». Я взагалі вважаю, що світ зараз повинен бути іншим. ООН, ФІФА, НАТО — це консервативно застарілі, геронтологічні організації. Повинен бути новий поділ світу і нові організації, які моментально реагують на події. А не так, що чиновники 30 років нічого не роблять, курять цигарки та їздять по конгресах. 

Читайте также «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ

— Яку альтернативу ви бачите ФІФА?

— Придумати альтернативу можна дуже швидко. Подивіться, Суперліга і досі воює з УЄФА. Я впевнений, що з часом вони доб’ються свого. Є молоді менеджери, які готові шукати нові рішення. А хто сидить у ФІФА? По-моєму, менше 60-ти років там нікого нема. Це люди, які вже влаштували своє життя і на все спокійно реагують. Шкода, що вони не дали можливість Павелку показати відеоролик зі злочинами російських окупантів. Вони боягузи, які знаходяться в комфортних умовах. Це їхня справа, а нам потрібно далі робити своє. 

***

Нагадаємо, що ФІФА не дозволила президенту УАФ Андрію Павелко показати кадри агресії Росії в Україні. Крім того, президент організації Джанні Інфантіно назвав війну «конфліктом».

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.