«Після туру» з Роберто Моралесом – яскравий старт Довбика, успіх Олександрії

Просмотров 39978
Комментариев 0
«Після туру» з Роберто Моралесом – яскравий старт Довбика, успіх Олександрії

УПЛ, свято яке завжди з тобою – хочеш ти того чи ні. Саме з такої фрази відомий телекоментатор дебютує на FanDay.net. Іронічні авторські записки Роберто Моралеса – до вашої уваги

Старт нового сезону відбувається у особливій атмосфері, матчі УПЛ розганяють олімпійські баталії і завдяки ним ігри української першості відбуваються у той час, коли публіка вже максимально розігріта боями у Токіо. 

Львів - Маріуполь. Матч здивування та позитивних емоцій. 

Стартував чемпіонат з крутої гри між Львовом та Маріуполь. Повірте, цю гру я очікував у настрої віслючка Іа з відповідними емоціями, але матч здивував. І якщо потенційно ти чекаєш сильної гри від Маріуполя, у якого є кадровий резерв і тренер з амбіціями, то цього разу усе пішло в іншому напрямку. Львів – команда, яка нечасто вміла здивувати у приємному сенсі, хоча таке з Безсмертним вже бувало. Цього разу господарі видали дуже хороший поєдинок, після перегляду якого ти думав, чи не вщипнути себе, аби переконатися, що то реально було. Цінуйте матчі УПЛ, які дарують вам позитивні емоції, так завжди не буде, тож варто радіти подібним моментам. Попри усі симпатії п’ятниці до львів’ян, відзначу гру Дмитра Мішньова: хлопцеві вже 27 років, а його й досі сприймають як перспективного гравця, реально ж це цілісний футболіст для хороших ігор в УПЛ, щонайменше, інша справа, чи він колись захоче вийти з цього кола і спробувати себе у чомусь іншому, ніж Шахтар-2. 

Зоря - Олександрія. Маленьке щастя скромної Олександрії. 

Грою суботи був матч між Зорею та дієтичною Олександрією. Команда з Кіровоградської області (на жаль, досі не декомунізованої) не менше ніж десятиліття була символом стабільності у нашому футболі, але в новий сезон вона входить з великими обмеженнями в бюджеті. Чи це буде обов’язково погано? От не факт. Наразі команда вчиться максимально використовувати наявні резерви. Перша перемога трапилася трохи всупереч ходу гри, але вона є і далі можна мріяти про Єврокубки, тим паче саме співвідношенні бюджетів і гри у нашому футболі за межами топ-2 настільки хитке, що не існує команди, яка б не мала можливості застрибнути у європотяг, так само як і вилетіти з УПЛ. Хоча, стоп, ми ж пам’ятаємо, з у УПЛ не вилітають, звідти виносять тільки трупи, інколи навіть трупи оживають, як в історії з Минаєм. Але на ужгородський клуб треба ще почекати, він повернувся до еліти, а от Динамо не повернулося з і зборів. Вірю, що тренуватися у Франції ліпше ніж грати в Україні, тому про команду Луческу поговоримо наступного разу.

Шахтар - Інгулець. Нове життя з проблемами для пана Де Дзербі. 

Натомість була нагода побачити проект Роберто Де Дзербі у дії. Вийшов типовий варіант пошуку конструктивної гри у сутичці з суворими реаліями УПЛ. Як на мене, цей матч вчергове засвідчив, що головним діамантом Шахтаря сьогодні й зараз є Манор Соломон, а не Тете чи Додо. Ізраїльтянин - готовий товар для топового продажу, вдасться це здійснити чи ні це вже питання до людей, які тим займаються. Так вирішувати ситуативні проблеми вміють дуже мало футболістів і тому Соломон ще той монстр.

Читайте также Среди новичков лучшим был Траоре. Анализ дебюта Де Дзерби, игры Шахтера и троих новичков Среди новичков лучшим был Траоре. Анализ дебюта Де Дзерби, игры Шахтера и троих новичков

Свою потрібність як нападник підкреслив Ласіна Траоре. Чесно, зіграв досить посередньо, але як форвард себе реалізував. Скільки вже в Шахтарі було хороших хлопців які так і не принесли користі, он і донині живе такий собі Дентіньйо. Від Траоре чекають голів, от і майте! А Педріньйо відіграв досить весело, щоправда, йому створили дуже теплу ванну у сенсі комфорту дій.

Металіст-1925 – Рух. Переможний старт підопічних Кривенцова.

Зрозуміло що скандальна передісторія з боку львів’ян додала перцю, але суто емоційно гра сподобалася. Вона й була уособленням нашого футболу: багато силової роботи, грубі помилки і яскраві рішення. У цьому сенсі другий гол харків’ян – просто золотий метр українського футболу, має бути зафіксованим і переданим до палати мір та вагів. Нажаль, такої у нас не існує.

Десна - Чорноморець. Морські не пливуть, поки тонуть. 

Показовими були шпіцрутени для Чорноморця, ситуація навколо команди настільки зібрала негативу, що повірити у щось хороше для одеситів було важко навіть на тлі негативної економічної ситуації навколо Десни. У підсумку Динамо-2 було жорстко бите. Чекаймо на дербі-фармів, Маріуполь та Одеса сьогодні повноцінні сателіти двох головних клубів країни.

Читайте также Зачарованная Десна: потеря лидеров, закрытые сборы, очень хмурый Рябоконь Зачарованная Десна: потеря лидеров, закрытые сборы, очень хмурый Рябоконь

Ворскла - Дніпро-1. Казковий Довбик, продовження Євро. 

Завершенням цього шоу став матч у Полтаві, де грали реальні претенденти на третє місце. Великого видовища з того не вийшло, хоча сам матч був вартий перегляду. Не серія крутого серіалу, але й не банальний шлак у ютюбі. Таке собі видовище, котре цікаве, коли ти в темі, тобто це саме наше свято і воно завше з нами. 

Гол Ворскли став квінтесенцією простоти, він був настільки простим і правильним, що важко щось інше назвати футбольним простонароддям. Але в такий спосіб Ворскла ледь не знайшла й другий гол, трохи не фартонуло. Але гра полтавців була такою ж простою як гол, Кане на ривку і усі зусилля на цього хлопця . Він бігун ще той, але ж не футболіст рівня рішали. З іншого боку цікаво було дивитися на поєднання Русина та Довбика, дуже цікава і поки сира ідея, але саме за ними варто спостерігати.  Цього разу зв’язка зіграла трохи більше ніж тайм. Голи ж Довбика – це голи хижака і тому вони цінні навіть без контексту самого матчу, Артем був і є топовим центрфорвадом УПЛ, просто для розуміння цього багатьом було потрібно подивитися чвертьфінал Євро. Так теж буває. 

Герой туру - Артем Довбик

Усе минає (не як Минай), але голи є сутністю футболу, тож головний герой має забити більше, ніж інші, тому вибору у мене не було.

Читайте также Артем Довбик: «Даже на отдыхе после Евро-2020 мяч не надоел. Побуцать с Забарным – это же удовольствие!» Артем Довбик: «Даже на отдыхе после Евро-2020 мяч не надоел. Побуцать с Забарным – это же удовольствие!»

Гол туру – Руслан Степанюк (Ворскла → Дніпро-1)

Безсумнівно, тут герой Руслан Степанюк, футболіст Ворскли. Замість тисячі слів просто подивіться на його результативний удар.

Матч туру – Ворскла vs Дніпро-1

Матчем туру варто визнати поєдинок в Полтаві – матч потенційних претендентів на першу п’ятірку та навіть медалі. Так виходить, що усі топ події, за моєю версією, пов’язані саме з цим матчем. Але ж саме так і було! Інтрига, рівень гри і навіть ціла низка суддівських помилок на додачу. Якщо ви не дивилися цей матч, то маєте ще час виправити помилку, він того вартий.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.