Роман Мисак: «Головне для футболіста - ігрова практика. А її у мене було обмаль»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 28988
Комментариев 0
Роман Мисак: «Головне для футболіста - ігрова практика. А її у мене було обмаль»

Сьогодні львівський Рух оголосив про припинення співпраці із голкіпером Романом Мисаком. У складі «жовто-чорних » воротар провів півтори роки, проте відтепер перебуває у пошуку команди. Про причини такого рішення та подальші кроки Роман розповів у коментарі FanDay.

- Офіційно ви розійшлися з Рухом за згодою сторін. І все ж, хто був ініціатором прощання?

- Ми зустрілися з керівництвом, випили чаю. Обговорили всі плюси і мінуси. Вирішили, що для обох сторін буде краще, якщо ми розійдемося. Так буде правильно. 

- Перебуваєте в пошуку нових викликів?

- Справді настав час зробити новий крок і знайти новий виклик для себе. Взагалі головне для футболіста - ігрова практика. А її у мене було обмаль протягом останнього часу. Хочеться грати, переживати ці емоції. Я розумів, що в Русі цього отримати не міг. Отже, треба щось змінювати. Розраховую на те, що найближчим часом знову відчую смак гри.

Читайте также Рух прекратил сотрудничество с вратарем Рух прекратил сотрудничество с вратарем

- Існує певна визначеність щодо вашого майбутнього?

- Поки немає жодної конкретики. Все залишається на рівні розмов. Не можу сказати, що досягнув згоди з новим клубом і ми вже потиснули руки - ні, такого ще немає. 

- Як загалом оціните період в Русі?

- Це був хороший етап. Коли тільки перейшов у команду, був приємно здивований. Тоді Рух очолював Леонід Кучук. Хоч ми і виступали у Першій лізі, проте у всіх компонентах ми не поступалися командам з УПЛ в плані умов та інфраструктури. Протягом першого року почувався максимально щасливим, все складалося дуже класно. Згодом змінився тренерський штаб, відбулися зміни. Через певні причини у мене стало менше ігрової практики. Втім це футбол, рухаємося далі.

- У вас вже був закордонний досвід, коли ви виступали у Данії. Чи готові ви і ваша сім'я до чергового переїзду?

- Розглядаю усі варіанти. Зараз хочеться просто грати, а не крутити носом. Відчуваю і бачу, що можу принести користь команді. Куди занесе мене моя кар'єра - покаже тільки час. Готовий виступати і в Україні, а за кордоном. Не бачу у цьому особливої різниці.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.