Андрій Бусько: «Заміни Шахтаря вирішили долю матчу»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 2320
Комментариев 0
Андрій Бусько: «Заміни Шахтаря вирішили долю матчу»
ФК Львов - Шахтер. Фото: УПЛ

До 73-ї хвилини матчу Львів утримував бажані «нулі» у протистоянні з Шахтарем. Однак у заключній частині поєдинку «гірники» тричі вразили ворота господарів. Одним з найкращих футболістів львів'ян у цьому матчі став захисник Андрій Бусько, який розповів про свої враження від битви на «Арені Львів» у коментарі FanDay.

- В принципі, нам гра вдалася, - вважає Андрій. - Ми виконали усе, що планували, реалізували на полі установки тренера. Непогано провели перший тайм, проте після перерви ми стали слабше виглядати в атаці. А згодом, мабуть, втратили концентрацію. Другий і третій пропущені голи стали наслідком того, що Шахтар відкрив рахунок і відчув впевненість.

- 0:3 - це не зовсім той рахунок, який відповідає малюнку гри?

- Як на мене, справедливий рахунок - 0:1. Наступні голи залетіли, умовно кажучи, накатом, самі по собі. Коли пропустили, то відчули підсвідомо, що це все. Це ж Шахтар, вони взагалі не дають грати. Взяли м'яч під контроль і нам стало важко.

Читайте также Шахтер на выезде разгромил Львов, Траоре забил во втором матче подряд Шахтер на выезде разгромил Львов, Траоре забил во втором матче подряд

- ПФК Львів добре оборонявся, витримував темп, діяв без провалів. На усі 90 хвилин не вистачило сил грати у такому стилі?

- Для того ми і працювали на зборах. Це ж тільки другий тур. Ми готувалися до таких матчів. Розуміли, що буде важко. У фізичному плані, як на мене, команда повністю готова. Вся проблема у концентрації.

- Шахтар часто змушений був розігрувати через воротаря - ви дуже високо пресингували.

- Робили ставку на це, розраховували на їхні помилки. Знали, як Шахтар грає. Зокрема, розбирали їхню гру з Інгульцем. Тому вирішили застосовувати високий пресинг. Це давало результат. Згадати хоча б момент Ернеста на старті зустрічі, коли він практично вийшов віч-на-віч з воротарем, просто не забив. 

- Якщо з Віктором Корнієнком на фланзі ви могли впоратися, то вихід свіжого Ісмаїлі та підвищена активність Манора Соломона ускладнили вам життя максимально?

- Вважаю, що якраз заміни Шахтаря вирішили долю матчу. Як Ісмаїлі з мого флангу, так і Марлос з протилежного організували голи. 

Читайте также Де Дзерби после победы во Львове: «Шахтер может начинать думать о Генке» Де Дзерби после победы во Львове: «Шахтер может начинать думать о Генке»

- Головний тренер встиг підвести підсумок гри у роздягальні?

- Буквально кілька слів - сказав, що задоволений нами. Аналогічні слова ми почули і від керівників клубу. Грою усі задоволені, проте проблемних моментів також чимало. 

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.