Сергій Чуйченко: «Радий за Кулача - бажаю йому стати найкращим бомбардиром УПЛ»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 1041
Комментариев 0
Сергій Чуйченко: «Радий за Кулача - бажаю йому стати найкращим бомбардиром УПЛ»

У суботньому поєдинку з Динамо нападник полтавської Ворскли Владислав Кулач забив 14-й гол у цьому сезоні.

Таким чином, 27-річний футболіст повторив досягнення Сергія Чуйченка. У чемпіонаті 1996/1997 форвард Ворскли відзначився 14 влучними ударами і встановив бомбардирський рекорд полтавської команди з найбільшої кількості голів за сезон. У розмові з FanDay Сергій Олександрович привітав Кулача із повторенням його успіху. 

«Дуже радий за Владислава - вітаю його з цим рубежем. Кожен форвард повинен забивати. Вічних рекордів майже не існує і рано чи пізно хтось перевершує досягнення. Бажаю Кулачу удачі і сподіваюся, що він демонструватиме щороку таку результативність», - заявляє Чуйченко.

Легендарний бомбардир каже, що тільки зрадіє, якщо нинішній лідер Ворскли перевершить його досягнення: «Це все заслуга Кулача і результат старань на полі. Попереду у Ворскли ще два матчі і Владислав має час, щоб покращити результат. До того ж він очолює гонку бомбардирів УПЛ. Сподіваюся, що він її виграє».

Читайте также Микита Шевченко: «Нападник переплутав мою голову і м'яч» Микита Шевченко: «Нападник переплутав мою голову і м'яч»

Крім того, Чуйченко висловив своє бачення щодо розширеного списку Андрія Шевченка. Нагадаємо, головний тренер «синьо-жовтих» не викликав Кулача до табору збірної.

«У нас є головний тренер - Андрій Миколайович викликає тих гравців, яких бачить у складі і розраховує на них. Моя думка зі сторони - Кулача могли викликати і хоча б переглянути у справі. Дати час на зборі або випустити у товариському матчі. Але для того, щоб робити такі висновки, треба перебувати у тренувальному процесі, розуміти систему», - вважає Сергій Олександрович.

Читайте также Неманья Тубич: «Самый страстный матч в моей карьере - за Карпаты против Боруссии» Неманья Тубич: «Самый страстный матч в моей карьере - за Карпаты против Боруссии»

Також Сергій Чуйченко розповів, кого підтримує в елітному українському дивізіоні: «У Прем'єр-лізі виступають, як мінімум, дві рідні для мене команди. Вболіваю за Ворсклу та Олександрію. А також чекаю на повернення улюбленої команди - харківського Металіста».

Любомир КУЗЬМЯК, FanDay

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.