Ярослав Мартинюк: «Віддали Олімпіку борг за поразку в першому колі»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 13054
Комментариев 0
Ярослав Мартинюк: «Віддали Олімпіку борг за поразку в першому колі»

Після розгромної перемоги над Олімпіком (3:0) капітан львівського Руху Ярослав Мартинюк поділився враженнями від поєдинку у флеш-коментарі FanDay.

В передостанньому 25 турі Рух на своєму полі переміг донецький Олімпік 3:0. Щоправда, поразка Миная у паралельному матчі з Шахтарем дала змогу Олімпіку залишитися у Прем'єр-лізі.

«Ми віддали борг за поразку в першому колі, - каже Мартинюк. - Тоді ми поступилися 1:3, це був болісний урок. Умовно кажучи, якби ми зустрілися у плей-офф, то пройшли б далі. Сьогодні ми проводили останню домашню гру у сезоні. Тому найбільшою мотивацією для нас була перемога для вболівальників на трибунах».

Читайте также Уход Калитвинцева не помог: Олимпик разгромно проиграл Руху в дебютном матче Санжара Уход Калитвинцева не помог: Олимпик разгромно проиграл Руху в дебютном матче Санжара

Капітан жовто-чорних запевняє - незважаючи на переконливий рахунок, матч не можна назвати простим для його команди.

«Можливо, з боку здавалося, що на полі все було легко, однак це зовсім не так. На щастя, ми якісно використали свої моменти. Коли забили голи на початку зустрічі, то далі гра спростилася і нам стало легше. Передусім у нас було сильне налаштування на поєдинок - саме тому ми так активно почали його. Команда виходила тільки з думкою про перемогу».

Читайте также Тренер Руха: «Забили быстрый мяч Олимпику, это очень помогло» Тренер Руха: «Забили быстрый мяч Олимпику, это очень помогло»

Мартинюк також визнає, що після перерви господарі збавили оберти.

«Не лукавитиму - далі ми грали по рахунку. Намагалися зробити ставку на контратаки. Віддали Олімпіку ініціативу, хоча теж створювали моменти. У деяких контратаках просто не правильно розпорядилися м'ячем», - резюмував Ярослав.

Нагадаємо, в першому колі Олімпік переміг Рух 3:1.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.