Олег Лисак: «Якщо Кулач захоче — може повернутися в Ворсклу»

Просмотров 27075
Комментариев 0
Олег Лисак: «Якщо Кулач захоче — може повернутися в Ворсклу»

Редакція FanDay поговорила з віце-президентом ФК Ворскла з приводу втрати Кулача, суперечок з Альюном та майбутнього Ворскли й Гірника-Спорту.

Нагадаємо, кращий бомбардир чемпіонату України минулого сезону зараз знаходиться в розташуванні Динамо на навчально-тренувальному зборі та вже почав забивати в складі київської команди.

— Кулач пішов остаточно?

— Кулач пішов, у нього закінчився контракт.

— Чи пробували домовитися про новий контракт?

— Намагалися домовитися, але не вийшло. Є принципові позиції, щодо яких обидві сторони стояли на своєму.  Тому не вийшло.

— Чи правда те, що Кулач просив підняти зарплату до 20 тисяч?

— Я не хочу це коментувати, нехай це все залишиться в кабінеті.

Читайте также Кулач: «И близко не просил у Ворсклы тех денег, которые называют в прессе» Кулач: «И близко не просил у Ворсклы тех денег, которые называют в прессе»

— Але він просив про підвищення зарплати?

— Я не хочу це коментувати.  Є контракт, ми просто не домовилися, що і як.  Якщо він захоче — то повернеться, умови залишаються в силі.  Вибирати — це його прерогатива.

— Розлучилися добре чи була напруга?

— Жодної напруги. Я розумію його як футболіста та сподіваюся, що він розуміє нас як клуб.

— Чи шукає Ворскла посилення?

— Так, шукаємо.

— На які позиції?

— І нападника, і опорника, і в інші лінії. Шукаємо не просто щоб набрати 22 людини, а щоб вони увійшли до основного складу. Було б завдання закрити список — уже б давно закрили.  Але питання в тому, щоб взяти якісних гравців.  Плюс — дотриматися вимог регламенту.

— Яка ситуація з Альюном?

— З Альюном, думаю, закінчиться все судовими позовами. Є контракт. Ми вважаємо, що він дійсний.  Вони не визнають деякі його пункти. Якщо ми зайшли в спірну ситуацію, то рано чи пізно вона розрулиться судом. І він 100 відсотків буде, якщо ми не домовимося полюбовно.  На сьогоднішній день це позиція їхньої сторони. Його в клубі немає.

— Які завдання ставить Ворскла на поточний сезон?

— У нас все максимально.  Хочемо, щоб команда вийшла в єврокубки.

Читайте также Дебютный дубль Кулача помог Динамо разгромить французский Дивонн (Видео) Дебютный дубль Кулача помог Динамо разгромить французский Дивонн (Видео)

— Яка доля Гірника-Спорту з Горішніх Плавнів?

— Уже затверджено фінансування. Ми створюємо вертикальну структуру. Приблизно як взаємодіють Шахтар і Маріуполь. Усіх хлопців, які не дотягують поки до рівня Ворскли, ми відправляємо туди і награємо там футболістів.

Євген Бриж, спеціально для FanDay.net

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.