«Наскільки я зрозумів Малиновського, Міранчук усвідомив, що відбувається, але продовжує мовчати»: Циганик – про реакцію росіянина з Аталанти

fanday
fanday
Просмотров 6148
Комментариев 0
«Наскільки я зрозумів Малиновського, Міранчук усвідомив, що відбувається, але продовжує мовчати»: Циганик – про реакцію росіянина з Аталанти
Алексей Миранчук и Руслан Малиновский. Фото: Аталанта

Відомий журналіст, коментатор та головний інсайдер українського футболу Ігор Циганик дав відверте інтерв’ю Fanday.net.

З початку війни Ігор Циганик залишився у Києві. Він є учасником українського телемарафону, єдиної програми під час війни. Редактор Fanday.net поговорив із Цигаником на багато тем, серед яких відносини Руслана Малиновського та Олексія Міранчука.

Читайте также «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ «Перші телемарафони ми робили із бомбосховищ. При тривогах втікали зі студії. Як в кіно!»: Ігор Циганик - про Суркіса, Коломойського, Луческу та ТБ

- Мені дзвонило багато футболістів: Яремчук, Зінченко, Миколенко, Малиновський, Ярмоленко, Шевченко, Ребров та інші. Питали, чим вони можуть допомогти Україні. Я їм сказав, щоб вони виходили на всі майданчики і висловлювали позицію, розказували, що у нас коїться. Безмежно вдячний кожному футболісту, хто це зробив. Також вони допомагали волонтерством. 

- Ви казали, що багато українських футболістів зверталися до російських колег, щоб ті висловилися про війну, але вони впали на «мороз». Що це за гравці?

- Я не думаю, що взагалі потрібно називати прізвища російських футболістів. Ми ж бачили, як Миколенко звертався до Дзюби. Були й інші звернення. Зінченко, Нойок, які раніше грали у Росії, також пробували достукатися до росіян. 

Читайте также «Команды Энергия из города Новая Каховка уже не существует»: печальное признание ее главного тренера «Команды Энергия из города Новая Каховка уже не существует»: печальное признание ее главного тренера

Там повальне обдурювання народу, вони дуже агресивно на все реагують. Вони навіть виключають українських футболістів із чатів. Наприклад, українські футболісти, які пограли у Росії, залишалися у спільних групах вайберу чи телеграму, спілкувались там зі своїми колишніми партнерами. Почалися сварки і їх просто викинули із чатів. Соромно за таке. 

- До них не достукатися.

- Ні, ні, ні. До них можна достукатися. Футболісти, з якими я спілкувався, кажуть, що деякі росіяни пишуть їм в приватні повідомлення: «Я все розумію, але вибач, ми нічого не можемо сказати. Нас можуть посадити і ми втратимо кар’єру». І ти розумієш, що це реально боягузи. 

- З тими, що грають у Росії зрозуміло, а як же Міранчук, що виступає з Малиновським в одній команді? 

- На третій день війни ми говорили з Малиновським. Руслан чесно сказав, що намагається пояснити йому, що відбувається насправді. Наскільки я зрозумів, Міранчук усвідомив, що відбувається, але продовжує мовчати, як і всі. Вони сцикуни. Саме тому у них такий боягузливий футбол, тому що вони по натурі такі. Вони не воїни. 

Читайте также «Сейчас не время, чтобы покидать страну. Какие могут быть льготы?»: директора трех клубов УПЛ отреагировали на отъезд Динамо и Шахтера заграницу «Сейчас не время, чтобы покидать страну. Какие могут быть льготы?»: директора трех клубов УПЛ отреагировали на отъезд Динамо и Шахтера заграницу

Хоча що говорити про них, якщо Тимощук мовчить. Людина народилася в Луцьку, все життя говорила українською мовою, всюди вішала жовто-блакитні стрічки, але побоялась висловитись. Для нього гроші все визначають. Він продав свою батьківщину, так само як і Ордець.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.