Сергій Булеца: «Скрипник пояснив свої ідеї, а я зрозумів їх з пів слова»

Любомир Кузьмяк
Любомир Кузьмяк
Просмотров 104733
Комментариев 0
Сергій Булеца: «Скрипник пояснив свої ідеї, а я зрозумів їх з пів слова»
Сергей Булеца, фото: ФК Заря

Закривав програму другого туру Прем’єр-ліги поєдинок Інгульця та Зорі. Луганці впевнено перемогли 5:1, а одним із героїв зустрічі у Кропивницькому став літній новачок Зорі Сергій Булеца.

В коментарі FanDay він розповів про адаптацію у новій команді, радість за Кочергіна та очікування від наступного туру, який він вимушений пропустити. 

- Зоря невдало провела перший тур, - каже Сергій. - Поразка від Олександрії нас сильно засмутила. Тому налаштовувалися серйозно на поєдинок з Інгульцем. Розуміли, що буде важко, адже грали на виїзді. Наполегливо працювали протягом усього тижня, щоб досягнути такого результату. І, до речі, я думаю, що результат по грі.

- Однак моментами Інгулець чинив вам гідний спротив.

- Це хороший суперник, який прагне грати у видовищний футбол, намагається не закриватися. Отримуєш задоволення, коли опонент грає у футбол і дає це робити тобі. Просто ми забили швидкі голи і це спростило нам завдання.

Читайте также Лавриненко о разгроме от Зари: «Два быстрых пропущенных мяча стали холодным душем для Ингульца» Лавриненко о разгроме от Зари: «Два быстрых пропущенных мяча стали холодным душем для Ингульца»

- Поразка від Олександрії стала сенсацією. Команда для себе з’ясувала причини невдачі?

- Ми просто не реалізували свої моменти. Скажімо так, то був не наш день. Програш нас додатково мотивував. Це був тільки перший тур, нам треба було перемкнутися і реабілітуватися. Хочемо боротися за високі місця.

- Перший гол у ворота Інгульця прийшов після вашої подачі з кутового. Ставка на вас, як виконавця «стандартів» - ініціатива Віктор Скрипника?

- Так, це вказівка головного тренера. Кутові, штрафні удари виконую я. Тренер сказав - я роблю. Ми багато працюємо на тренуваннях у цьому компоненті і це дає плоди. 

- Ваша велика заслуга є і у другому взятті воріт, хоча вона має певний тіньовий характер. Помітили, що пресинг Євгена Гальчука може принести користь?

- Пресинг воротаря і захисників часто зумовлює помилки. Розумів, що треба йти до кінця. На щастя, тиск спрацював і ми забили гол.

Читайте также Видео голов Кочергина: хавбек Зари оформил самый быстрый дубль УПЛ за последние 16 лет Видео голов Кочергина: хавбек Зари оформил самый быстрый дубль УПЛ за последние 16 лет

- Ви також могли забивати, як мінімум, двічі. Особливо хороша нагода була у середині другого тайму після «іранської» комбінації, яку організували Шахаб та Аллахяр. Коли били, вже бачили м’яч у воротах?

- У тому епізоді я фактично діставав м’яч і трохи не встигав як слід прикластися. Тому і пробив невдало. Щодо другого моменту, то я хотів обіграти суперників, почав щось вигадувати зайве.

- Обидва ваші асисти дуже схожі за виконанням. У першому, здається, трохи пощастило. Ви давали пас на Владислава Кочергіна, втім рикошет спрямував м’яч на Крістіана.

- Перед прострілом чи навісом підіймаю голову, дивлюся на розташування партнерів, хто і як відкривається. Я бачив, що Влад вбігатиме. Він - розумний футболіст, фактично пропустив на партнера, а той забив. Це теж результат командної взаємодії.

Читайте также Кочергин о хет-трике в ворота Ингульца: «Главное, что Заря выиграла» Кочергин о хет-трике в ворота Ингульца: «Главное, что Заря выиграла»

- Тріумф у Кропивницькому цікавий хет-триком Кочергіна та дебютними голами бразильця Крістіана і ганця Овусу. 

- Весь колектив привітав хлопців з цими подіями. Особливо радий за Кочергіна, для якого це перший хет-трик у кар’єрі. У нас хороша команда, мене чудово прийняли з першого дня, як рідну людину. Це дуже допомогло мені швидко адаптуватися. До того ж багатьох хлопців знав ще з матчів один проти одного. 

- З Віктором Скрипником ви працюєте недавно, однак вже розумієте вимоги тренера?

- Тренер нам багато пояснює, чимало працюємо над тактикою. Щодо нашої комунікації, то все якось одразу склалося. Знаєте, як буває - наставник пояснив свої ідеї, а я з пів слова їх зрозумів. 

- Попереду у Зорі протистояння з Динамо, яке ви пропускаєте за умовами орендної угоди. Той випадок, коли хочеться вийти на поле, проте не все залежить від вас?

- Думаю, кожен гравець хоче зіграти проти Динамо, але я не можу нічого з цим вдіяти. динамівці виграли усі трофеї в Україні у минулому сезоні. Це буде важкий матч, у якому вболіватиму за своїх партнерів.

Читайте также Скрипник: «Можно наслаждаться победой над Ингульцом, но дальше нас ждет Динамо» Скрипник: «Можно наслаждаться победой над Ингульцом, но дальше нас ждет Динамо»

- Перехід у Зорю це можливість прогресувати і підкорювати нові вершини. Про національну команду не задумувалися?

- Знову таки тут небагато від мене залежить. Я працюватиму і робитиму все, що у моїх силах. Якщо тренерський штаб вирішить, що я можу принести користь, то із задоволенням поїду у збірну.

Напишите первый комментарий

Комментировать могут только зарегистрированные пользователи.